Βέρες Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018

Δημοσιεύτηκε από Xriso 07/03/2018 0 Σχόλιο(α)

Ο γάμος σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο στη κοινή ζωή με τον/τη σύντροφό σας. Η νέα αυτή σελίδα επισφραγίζεται με το σύμβολο της αιωνιότητας,της αφοσίωσης και της αγάπης, τις βέρες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για αυτόν το σκοπό από την εποχή των αρχαίων Αιγυπτίων!

Σύμφωνα με τη Ρωμαϊκή παράδοση, οι βέρες τοποθετούνταν στο παράμεσο του αριστερού χεριού, καθώς όπως πιστεύοταν, αυτό το δάχτυλο συνδέοταν κατευθείαν με τη καρδιά. Η επικράτηση της βέρας στο δεξί χέρι ήρθε με την έλευση του χριστιανισμού.

Αναμφισβήτητα οι βέρες είναι ένα κόσμημα με συναισθηματική αξία. Γι' αυτό το λόγο η επιλογή τους γίνεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις του ζευγαριού, εφόσον πιθανόν θα φορεθούν σε μόνιμη βάση. Επιλέξαμε για εσάς ιδιαίτερα ζευγάρια βέρες, ιδανικά για να σας θυμίζουν τη πιο ρομαντική σας στιγμή και σας παρουσιάζουμε με χαρά τη νέα μας συλλογή για το 2018! Με μία γρήγορη ματιά διαπιστώνει κανείς τη κομψότητα, τον προσεγμένο σχεδιασμό και το εκλεπτυσμένο στιλ που χαρακτηρίζει τη κολεξιόν. Μέλημά μας αποτελεί η παροχή κοσμημάτων που θα σας συντροφεύουν παντοτινά και θα αναδεικνύουν με τον πιο όμορφο τρόπο τις αναμνήσεις από την ημέρα του γάμου σας!

Οι επιλογές είναι πολλές: δίχρωμες, λευκόχρυσες αλλά και κίτρινες, οι βέρες του καταστήματός μας θα σας εντυπωσιάσουν! Χαράξτε δωρεάν το όνομα του/της συντρόφου σας καθώς και μία ιδιαίτερη ημερομηνία για εσάς, προσωποποιώντας ακόμη περισσότερο τα ιδιαίτερα αυτά δαχτυλίδια. Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα μικρό δείγμα της συλλογής. Πατώντας πάνω στην εικόνα των βερών που σας ενδιαφέρουν, μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του προϊόντος!

                                                                             

                                                                             

                         

                                                                  

                                                                              

Σας επισημαίνουμε ότι η τιμή αναφέρεται στο ζευγάρι και όχι στη μία βέρα.  Μη ξεχνάτε ότι οι βέρες, λόγω του προσωπικού τους χαρακτήρα, διατίθενται σε οποιοδήποτε μέταλλο επιθυμείτε (κίτρινος, λευκός ή ροζ χρυσός), με οποιοδήποτε φινίρισμα (ματ, ζαγρέ, λουστρέ) και με δυνατότητα επιλογής γραμματοσειράς στη χάραξη. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφορετικών σχεδίων σε περίπτωση που οι απόψεις...διίστανται! Είμαστε κοντάς σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση!

Με εκτίμηση,

Xrisokosmima.gr

Αφήστε ένα σχόλιο