Pearls for girls

Δημοσιεύτηκε από Xriso 25/07/2017 0 Σχόλιο(α) Blog,

Μαργαριτάρι΄ ένα όμορφο, λαμπερό και διαχρονικό υλικό φυσικής παραγωγής, συνώνυμο της κομψότητας, της επισημότητας και της θηλυκότητας. Ο γυναικείος πληθυσμός το προτιμά και το φορά από μικρές κιόλας ηλικίες, χάρη στην ευκολοφόρετη και πολυμορφική γραμμή του. Λευκό, ροζέ, γκρι ή μαύρο, το μαργαριτάρι δένει εξαιρετικά με τον χρυσό και αποτελεί συνδυασμό-ορόσημο στη κοσμηματοποιία. Σε σκουλαρίκα, κολιέ, δαχτυλίδια και βραχιόλια, αυτό το φυσικό παρασκεύασμα από όστρακο (ουσιαστικά η αντίδραση του όστρακου στην εισβολή ξένου σώματος) ολοκληρώνει με μοναδικό τρόπο το στιλ σας, παραπέμποντας σε καλοκαίρι, θάλασσα και απέραντο γαλάζιο.

Αναμφισβήτητα, ένα κόσμημα κλασσικό ανά τις δεκαετίες, το οποίο περνά από γενιά σε γενιά είναι το μαργαριταρένιο κολιέ. Τα λευκά μαργαριτάρια εξυπηρετούν άψογα επίσημες περιστάσεις και χαρίζονται ιδανικά σε αρραβώνα ή γάμο. Συνήθως το μήκος του κολιέ κυμαίνεται λίγο πιο κάτω από το λαιμό ώστε να φοριέται με φόρεμα. Τα μαργαριτάρια με διάμετρο από 6 έως και 8 χιλιοστά προτιμώνται λόγω του κανονικού τους μεγέθους το οποίο αναδεικνύει το λαιμό και την ένδυσή σας.

                           

                           Μαργαριταρένιο κολιέ με χρυσό Κ14                      Κολιέ με μαργαριτάρια 6-6.5 χιλιοστών

Εξίσου διαχρονικό είναι το κολιέ ή μενταγιόν που διακοσμείται από ένα κεντρικό μαργαριτάρι. Σε αυτή τη πιο casual εκδοχή δωρίζεται σε περιστάσεις όπως γενέθλια ή αποφοίτηση. Το βασικό πλεονέκτημα αυτής της σειράς είναι ότι συνδυάζεται τόσο με καθημερινό όσο και με επίσημο ντύσιμο.Φορέστε τα όλο το εικοσιτετράωρο!

Λευκόχρυσό κολιέ                 Μενταγιόν με αλυσίδα          Μενταγιόν και αλυσίδα      Κολιέ κορώνα με μαργαριτάρι

Για μία πιο εναλλακτική επιλογή, τα ροζ μαργαριτάρια προσδίδουν έναν κοριτσίστικο τόνο και δίνουν μία χαριτωμένη νότα. Καρφωτά σκουλαρίκια όπως αυτά ης φωτογραφίας, εξυπηρετούν κάθε στιγμή της ημέρας τις girly εμφανίσεις σας!

Σκουλαρίκια με ροζ μαργαριτάρια                   Μεγάλα σκουλαρίκια με ροζ μαργαριτάρια

Εξίσου πρωτοποριακό και μοναδικό είναι το μαύρο μαργαριτάρι. Επιλέξτε το και κάντε τη διαφορά! Το χρυσό δαχτυλίδι της συλλογής μας, το οποίο διακοσμείται από μαύρο μαργαριτάρι είναι εξαιρετικό για μία διαφορετική πρόταση γάμου αλλά και ως δώρο στις λάτρεις των ιδιαίτερων κοσμημάτων.

                                          

                                             Δαχτυλίδι με μαύρο μαργαριτάρι και ζιργκόν

Οι λευκές πέτρες ζιργκόν δημιουργούν αντίθεση με το μαύρο μαργαριτάρι και το όλο δέσιμο του δαχτυλιδιού υπογραμμίζει τη μοναδικότητά του.

Για τους θαυμαστές της black and white αντίθεσης, ο λευκός χρυσός με το μαύρο μαργαριτάρι συνδυάζει το εναλλακτικό με τη κλασσική και αγαπημένη γραμμή "ροζέτα".

            

                Ροζέτα με μαύρο μαργαριτάρι σε λευκό χρυσό  Σκουλαρίκια με μαύρα μαργαριτάρια και ζιργκόν

Τα χειροποίητα κοσμήματα με την ιδιαίτερη αισθητική τους, ταιριάζουν ιδανικά με τα μαργαριτάρια. Δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και μενταγιόν κίτρινου ή λευκού χρυσού συνδυάζονται εξαιρετικά με τις καλοκαιρινές ημέρες σε επίσημα και μη events.

 

Χρυσό χειροποίητο μενταγιόν    Λευκόχρυσο δαχτυλίδι       Ιδιαίτερο χρυσό δαχτυλίδι    Λευκόχρυσο χειροποίητο δαχτυλίδι

Κύριο χαρακτηριστικό αυτής της collection είναι το μοναδικό στιλ, το ματ εφέ και η κομψότητα που αποπνέουν τα κοσμήματα. 

     

Ιδιαίτερο χρυσό δαχτυλίδι     Κρεμαστά χρυσά σκουλαρίκια  Κρεμαστά χρυσά σκουλαρίκια      Κομψό μενταγιόν

Εστιάζοντας στα σκουλαρίκια, τα μικρά, καρφωτά σκουλαρίκια με λευκά μαργαριτάρια σε διάφορες εκδοχές, ντύνουν διακριτικά τις εικοσιτετράωρες εμφανίσεις σας και αποτελούν ένα πολύ όμορφο κειμήλιο!

Σκουλαρίκια ροζ χρυσού   Κλασσικά σκουλαρίκια          Εντυπωσιακά σκουλαρίκια   Σκουλαρίκια με γύρισμα σε χρυσό Κ14

Κάντε την επιλογή σας και αποκτήστε διαχρονικά κοσμήματα που χαρίζονται από γενιά σε γενιά και αποτελούν ορόσημο θηλυκότητας και chic λάμψης!

                                                 

                                                  Χειροποίητο χρυσό δαχτυλίδι με λευκό μαργαριτάρι  

Αφήστε ένα σχόλιο