Tag your name

Δημοσιεύτηκε από Xriso 26/09/2017 1 Σχόλιο(α) Blog,

 Τα κοσμήματα με ονόματα μας συστήθηκαν ως trend τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Συγκεκριμένα, η κεντρική ιδέα ήταν το (κυρίως λευκόχρυσο) κολιέ στο οποίο αναγραφόταν το όνομα της γυναίκας που το φορούσε. Φυσικά ως κάτι νέο και πρωτοποριακό, το trend αυτό είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και ολοένα και περισσότερος κόσμος το προτιμούσε ως ένα άκρως συμβολικό δώρο με προσωπικό χαρακτήρα. Η μορφή ενός τέτοιου κολιέ βασιζόταν σε μία κλασσική μεγάλη γραμματοσειρά. Ως καινούριο προϊόν, οι επιλογές ακόμα δεν ποικίλαν.

                                   

                                         Κολιέ με όνομα, στη πρωτοεμφανιζόμενη μορφή του

Για αρκετό καιρό η μόδα του κοσμήματος με όνομα έγινε μία μακρινή ανάμνηση, καθώς νέα μοτίφ και ιδέες εμφανίστηκαν στο προσκήνιο. Ως γνωστόν όμως, η μόδα είναι ένας κύκλος του οποίου οι επιτυχίες επαναλαμβάνονται σταθερά. Τα τελευταία χρόνια, το personalized κόσμημα έκανε την επανεμφάνισή του με επιτυχημένη πορεία και αποδοχή! Νέα, οικονομικότερα και περισσότερα σχέδια είναι πλεόν διαθέσιμα, με τη προσθήκη ξεχωριστών μοτίφ, κάτι που παλαιότερα δεν υπήρχε. Εκτός από τα κολιέ τα οποία κερδίζουν τη προτίμησή σας, το βραχιόλι με όνομα κερδίζει έδαφος ως μία καινοτομία ευκολοφόρετη και οικονομική!

                 

                                       Κολιέ Μαρία, με μαύρο σμάλτο στην επιφάνειά του

Στο value for money κατάστημά μας οι επιλογές θα σας συναρπάσουν! Τα κολιέ με ονόματα διατίθενται σε κίτρινο, λευκό ή και ροζ χρυσό, θέλοντας να καλύψουμε κάθε σας προτίμηση. Ένα πολύ μεγάλο προτέρημά τους είναι το ότι πράγματι ανταποκρίνονται στον όρο "personalized". Καθώς φτιάχνονται εξ αρχής για εσάς, η προσθήκη μοτίφ όπως μάτι, καρδούλα, σταυρός είναι δυνατή ώστε να αποδοθεί ακόμη περισσότερο η προσωπική σας πινελιά!

                    

                                Κολιέ Έλενα, με μικρό σταυρό στην αριστερή πλευρά της αλυσίδας του

Όσον αφορά τη γραμματοσειρά, οι επιλογές σχετίζονται με το μέγεθος και το είδος (κανονική ή καλλιγραφική). Διαλέξτε το δικό σας ιδανικό κολιέ, σύμφωνα με το γούστο και τη φαντασία σας!

                  

                          Κολιέ ροζ χρυσού, με καλλιγραφική γραμματοσειρά, στο όνομα Κατερίνα

Βλέποντας τη συλλογή, εύκολα διαπιστώνει κανείς πως τα κοσμήματα αυτά γίνονται ιδανικά δώρα ανεξαρτήτως ηλικίας του παραλήπτη. Χαρίζονται σε κάθε περίσταση, μιας που η διαχρονικότητά τους είναι πλέον δεδομένη. Ένα κοριτσάκι, μία νεαρή κοπέλα και μία κύρια φορούν εξίσου άνετα το κολιέ με το όνομά τους, χωρίς να φαίνεται ηλικιακά παράταιρο.

                           

                                  Κολιέ με το όνομα γραμμένο κάθετα, από κίτρινο χρυσό Κ9

                                                      

                                               Κολιέ με το όνομα υπογραμμισμένο από καρδούλα

     

                                                 Κολιέ Κατερίνα, με ματάκι στην αλυσίδα του

Ας περάσουμε σε μία άκρως συναισθηματική επιλογή! Το σύμβολο του απείρου σημαίνει το αέναο, ατελείωτο. Συνδυάζοντάς το με δύο αγαπημένα και ξεχωριστά για εσάς ονόματα, το αποτέλεσμα είναι πράγματι μοναδικό κι εκλεπτυσμένο!

                             

                                   Κολιέ άπειρο, με ονόματα σε συνδυασμό λευκού και ροζ χρυσού 14 καρατίων

Είναι το ιδανικό, πρωτότυπο κόσμημα για να δωριστεί σε νύφη, μητέρα, αδερφή, φίλη ή σύντροφο! Η ευκολοφόρετη γραμμή αλλά και το τόσο ξεχωριστό design που παραπέμπει σε ενθύμιο παντοτινό, καθιστά το παραπάνω κολιέ μοναδικό, κατάλληλο για να φοριέται καθημερινά, δίνοντας ένα προσωπικό στίγμα στο κόσμημα. Σε χρυσό ή ασήμι, η συγκεκριμένη ιδέα αποδίδει τέλεια τη σχέση αγάπης κι εκτίμησης με το πρόσωπο που σας το δωρίζει...

                                 

                                             Κολιέ άπειρο με ονόματα, από κίτρινο και λευκό χρυσό 14 καρατίων

Ακόμη μία νέα επιλογή κολιέ από το xrisokosmima είναι το όνομά σας γραμμένο με φωσφωρίζον σμάλτο! Εντυπωσιακά, χρωματιστά και χαριτωμένα, τα παρακάτω κοσμήματα κερδίζουν τα βλέμματα με το σχέδιό τους!

             

                                  Ιδιαίτερο κολιέ όνομα, από κίτρινο χρυσό 9 καρατίων, με σμάλτο

                                               

                        

                                                  Κολιέ Ελένη, με καρδούλα και σμάλτο

                    

                                   Κολιέ με καρδούλες και σμάλτο σε κόκκινο και λευκό χρώμα

Περνώντας στα βραχιόλια, ας εστιάσουμε στη πιο casual εκδοχή τους, αυτή των μακραμέ επιλογών, Άκρως βολικά, χωρίς να βαραίνουν το χέρι, τα βραχιόλια με όνομα δεμένο σε μακραμέ σχοινάκι, γίνονται ένα ακόμη ιδανικό δώρο. Σημαντική λεπτομέρεια είναι η δυνατότητα επιλογής χρώματος στο σχοινάκι!

                   

         Μακραμέ βραχιόλι με όνομα σε λευκό χρυσό                         Μακραμέ βραχιόλι με όνομα σε κίτρινο χρυσό

Εάν προτιμάτε τη κλασσική αλυσίδα χεριού, οι κωδικοί σε 9 καράτια προτίνονται ανεπιφύλακτα                                     

Βραχιόλι με όνομα, ροζ και λευκού χρυσού                                  Λευκόχρυσο βραχιόλι με ροζ όνομα και σταυρό

Δώστε το προσωπικό σας ύφος στο καθημερινό σας στιλ, φορώντας κοσμήματα με το όνομά σας, αλλά και με ένα σημαντικό για εσάς όνομα!

                

                     Κολιέ με όνομα γραμμένο πάνω στην αλυσίδα του και κεντρικό σταυρό με ζιργκόν

                 

                       Κολιέ με το όνομα γραμμένο πάνω σε καρδιά, καθώς και ματάκι στην αλυσίδα του

                 

1 Σχόλιο(α)

ΕΛΕΝΗ:
10/01/2018, 03:48:03 PM
Απάντηση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "νονά" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΣΑΚΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΙΤΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ ΜΑΤΑΚΙ . ΕΙΤΕ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΤΡΑΣΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗ . ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΥΣΟ . ΤΙΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ......

Xrisokosmima.gr:
13/01/2018, 12:52:14 PM

Καλημέρα σας και καλή χρονιά! Ναι, είναι εφικτό. Για τη καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310-553243. Ευχαριστούμε!

Αφήστε ένα σχόλιο