Το ανδρικό δώρο

Δημοσιεύτηκε από Xriso 16/07/2017 0 Σχόλιο(α) Blog,

Το δώρο στον άνδρα συνήθως δεν αποτελεί μία εύκολη υπόθεση! Σε αντίθεση με τη πληθώρα των αντικειμένων που μπορούν να δωριστούν σε μία γυναίκα ως "ασφαλείς" επιλογές, η αντίστοιχη ανδρική λίστα είναι εκ των πραγμάτων περιορισμένη. Σίγουρα θα χρειαστεί να αναζητήσετε κάποια στιγμή στη ζωή σας ένα ανδρικό ευχαριστήριο δώρο σε περιστάσεις όπως γενέθλια, επέτειος, ορκομωσία, γάμος ή βάπτιση. Ο λαμπερός κόσμος του κοσμήματος είναι εδώ για να ικανοποιήσει κάθε στιλ και να επισφραγίσει κάθε στιγμή με το ανάλογο δώρο.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι οι ανδρικές επιλογές χαρακτηρίζονται συχνά από απλές γραμμές που δύσκολα γίνονται μη αρεστές από τον παραλήπτη του δώρου σας.

Τα κοσμήματα από ατσάλι αποτελούν μία οικονομική επιλογή για άνδρες κάθε ηλικίας. Βραχιόλια διπλής όψης, ατσάλινες αλυσίδες λαιμού αλλά και δημιουργίες με βάση το καουτσούκ προτείνονται ανεπιφύλακτα ως δώρα με στιλ, τα οποία διατηρούν ένα value for money ύφος.

Βραχιόλι διπλής όψης                         Ανδρική αλυσίδα λαιμού                        Βραχιόλι με ατσάλι και καουτσούκ

Σταυροί με αλυσίδες σε διάφορα σχέδια, για τον άνδρα που προτιμά τα κοσμήματα λαιμού στις καθημερινές του εμφανίσεις.

Ατσάλινος σταυρός με καουτσούκ               Σταυρός με αλυσίδα από ατσάλι         Σταυρός με αλυσίδα από ατσάλι

Η ανανεωμένη μας ποικιλία σε κλασσικά, εναλλακτικά αλλά και μοντέρνα σχέδια συνιστάται για εφήβους αλλά και ενήλικες. Το μαύρο χρώμα δένει όμορφα με το ατσάλινο μέταλλο γι' αυτό και συναντάται σε αρκετά σχέδια της collection.

Προχωρώντας σε πιο trendy γραμμές, ένα μακρύ κολιέ με ασημένιο μοτίφ ταιριάζει εξαιρετικά στις καλοκαιρινές ενδυμασίες του άνδρα που αναζητά το διαφορετικό στιλ.

                          

                             Wishbone κολιέ από ασήμι 925         Κολιέ φτερό από ασήμι 925

Κλασσικά και αγαπημένα, τα μανικετόκουμπα φοριούνται όλο το εικοσιτετράωρο εξυπηρετώντας με μοναδικό και διαχρονικό ύφος την ανδρική ένδυση σε επίσημες αλλά και επαγγελματικές περιστάσεις.

                     

                  Ατσάλινα μανικετόκουμπα με μαύρη λεπτομέρεια     Ατσάλινα μανικετόκουμπα επίχρυσα

Ας μην ξεχνάμε ένα είδος ανδρικού κοσμήματος που δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα και prestige στο ανδρικό look. Τα δαχτυλίδια αναδεικνύουν και προσδίδουν εξαιρετικό στιλ στην εμφάνισή σας. Χρυσά αλλά και ασημένια, προτείνονται για καθημερινή χρήση, με casual ή πιο επίσημη ενδυμασία. Το all time classic δαχτυλίδι για άνδρα είναι συνιφασμένομε το μαύρο χρώμα είτε σε πέτρα (όνυχας), είτε σε σμάλτο. Αυτή η εκδοχή επιλέγεται ως ένα διαχρονικό δώρο αρραβώνα ή γάμου, μιας που φοριέται άνετα από κάθε ηλικία.

        

                                Λευκόχρυσο ανδρικό δαχτυλίδι 14 καρατίων με όνυχα     

Η νέα άποψη είναι το ανδρικό δαχτυλίδι που διακοσμείται με πέτρες (ή μία κεντρική πέτρα) ζιργκόν, εκπέμποντας extra λάμψη. Αυτή η επιλογή βασίζεται σε πιο μοντέρνο σχεδιασμό, ο οποίος ωστόσο διατηρεί το κύρος και το μέγεθος ενός ανδρικού δαχτυλιδιού.

                                                     

                                               Εντυπωσιακό χρυσό δαχτυλίδι με ζιργκόν

 

Με τον εναλλακτικό σχεδιασμό της, αυτή η γραμμή αποτελεί το κατάλληλο κόσμημα για τον άνδρα που επιθυμεί να ξεχωρίζει.

Ασημένιο εντυπωσιακό δαχτυλίδι         Δαχτυλίδι με royal blue ζιργκόν           Λευκόχρυσο δαχτυλίδι με λευκά ζιργκόν

Προχωρώντας σε άλλα κοσμήματα χειρός, τα βραχιόλια σε στιλ χειροπέδας ταιριάζουν εξαιρετικά στον άνδρα, προσθέτοντας μία κομψή πινελιά μοντέρνου ή κλασσικού χαρακτήρα.

            

      Κλασσικό ανδρικό βραχιόλι 14 καρατίων                    Ανδρικό σταθερό βραχιόλι 14 καρατίων

Η εναλλαγή κίτρινου και λευκού χρυσού δίνει μία όμορφη αντίθεση και τονίζει τις λεπτομέρειες του κάθε κοσμήματος.

Για τους λάτρεις των ρολογιών, τα προϊόντα Anell ικανοποιούν κάθε σας επιθυμία σε προσιτές τιμές. Ρολόγια με ατσάλινο λουράκι ή δέρμα φοριούνται κάθε στιγμή της ημέρας από άνδρες όλων των ηλικιών!

            

                 Anell ανδρικό ρολόι με δερμάτινο λουράκι             Ανδρικό ρολόι με ατσάλινο λουράκι

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε τον ανδρικό σταυρό ως μία αγαπημένη επιλογή δώρου. Η μεγάλη μας συλλογή αποτελούμενη από διάφορες γραμμές και συνδυασμούς, προσφέρεται ιδανικά για κάθε γούστο. Δίχρωμοι, λιτοί, με Εσταυρωμένο ή χωρίς, οι ανδρικοί μας σταυροί εξερευνώνται ως value for money κοσμήματα που προτιμώνται για αρραβώνα, καθημερινή χρήση αλλά και βάπτιση. Ο σταυρός πέρα από σύμβολο πίστης, φοριέται άνετα όλο το εικοσιτετράωρο ως ένα στιλάτο κόσμημα, άλλοτε με κλασσικό και άλλοτε με πρωτοποριακό σχεδιασμό. Η επιλογή είναι δική σας, ανάλογη με το προσωπικό γούστο του άνδρα στον οποίο θέλετε να τον δωρίσετε,

                  

                       Δίχρωμος ανδρικός σταυρός κλασσικός                Εναλλακτικός δίχρωμος σταυρός

Διαλέξτε το κατάλληλο ανδρικό δώρο χαρίζοντας ένα από τα διαχρονικότερα αντικείμενα αξίας, το κόσμημα.

 

Αφήστε ένα σχόλιο