It's a boy!

Δημοσιεύτηκε από Xriso 31/10/2017 0 Σχόλιο(α)

 Στο σημερινό άρθρο θα εστιάσουμε σε προτάσεις δώρων για νεογέννητα αγόρια! Μία τόσο συγκινητική στιγμή όπως η γέννηση ενός παιδιού, συνδυάζεται με συμβολικά δωράκια στο νεογνό, δηλαδή διαφόρων ειδών ενθύμια που θα το συντροφεύουν παντοτινά! Τα κοσμήματα, ως διαχρονικά αντικείμενα αποτελούν και σε αυτή τη περίσταση μία safe επιλογή.

Για τους λάτρεις του κλασσικού, τα κωνσταντινάτα φυλαχτά κυριαρχούν ως all time classic κοσμήματα που μπορούν να φορεθούν και στην ενήλικη ζωή του παιδιού. Αυτού του είδους το κόσμημα προτιμάται κυρίως σε κίτρινο χρυσό και είτε καρφιτσώνεται στο μαξιλαράκι του μωρού, είτε φοριέται στο λαιμό με μία αλυσίδα. Βασικό προτέρημα αυτού του κοσμήματος είναι η unisex γραμμή του. Φοριέται εξίσου άνετα από μαμά και γιο! Σε τετράγωνο (ως μία εναλλακτική πρόταση) ή σε διαχρονικό στρογγυλό σχήμα, το κωνσταντινάτο θα επισφραγίσει υπέροχα τη γέννηση του μωρού.

           Κλασσικό κωνσταντινάτο φυλαχτό σε χρυσό Κ14

                                                                                                   

     Τετράγωνο κωνσταντινάτο από μασίφ κίτρινο χρυσό 14 καρατίων

Μασίφ κωνσταντινάτο με αλυσίδα, από κίτρινο χρυσό Κ14

Ας μη ξεχνάμε ότι πέρα από τα κωνσταντινάτα, φυλαχτά επίσης αποτελούν τα μενταγιόν-απεικονίσεις της Παναγίας και του Χριστού. Διαθέσιμα σε κίτρινο ή λευκό χρυσό, έχουν κερδίσει την αποδοχή εδώ και δεκαετίες.           

                                                                              

                                                                                                   Μασίφ φυλαχτό "Παναγία"

          Φυλαχτό με γαλάζιο δέρμα και χρυσό Κ14

Μία ακόμη διαθέσιμη επιλογή είναι το μενταγιόν με ζώδιο. Διακριτικό και συμβολικό, το συγκεκριμένο είδος επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο και φοριέται όλες τις ώρες με αλυσίδα αλλά και καρφιτσώνεται σε μωρουδιακά αντικείμενα όπως καροτσάκι ή μαξιλαράκι.

     Χρυσός αστερισμός Ιχθύες                       Χρυσός αστερισμός Υδροχόος               Χρυσός αστερισμός Καρκίνος

Εάν προτιμάτε τα σχέδια που χαρίζουν μία παιχνιδιάρικη διάθεση, δεν έχετε παρά να εξερευνήσετε τις αγορίστικες παραμάνες μας που συναντώνται με διάφορα κρεμαστά μοτίφ. Σε κίτρινο ή λευκό χρυσό οι επιλογές είναι δεκάδες! Μπάλες ποδοσφαίρου, κορώνες, καραβάκια, κλασσικές εκκλησιαστικές απεικονίσεις, αυτοκινητάκια και άλλα πολλά μοτίφ συνθέτουν μία συλλογή διαθέσιμη για να επιλέξετε το δικό δας αγορίστικο δώρο! Το μπλε χρώμα κυριαρχεί με τη βοήθεια του σμάλτου, της ειδικής βαφής κοσμημάτων που χαρίζει ζωντάνια και παραστατικότητα στο κόσμημα!

                                                  

Παραμάνα με κρεμαστά μοτίφ                                                      Παραμάνα "κρεμάστρα" σε χρυσό Κ9

Πολλά από τα παραπάνω σχέδια παραμανών συνδυάζονται με τα αντίστοιχα παιδικά βραχιολάκια, δημιουργώντας ένα όμορφο σετ δώρου με χαριτωμένο στιλ.

       

Βραχιόλι τρενάκι με όμοια παραμάνα, σε χρυσό Κ9          Βραχιόλι καραβάκι με όμοια παραμάνα, χρυσός Κ9

Τα κοσμήματα-ταυτότητες, αναμφισβήτητα προσδίδουν προσωπικό χαρακτήρα στο εκάστοτε κόσμημα. Στο λαιμό ή στο χέρι, αποδεικνύονται εξαιρετικά δώρα για νεογέννητο! Η χάραξη συνήθως αναφέρεται στα αρχικά, το όνομα ή την ημερομηνία γέννησης του βρέφους. Ανάλογα με το είδος ταυτότητας που προτιμάτε, οι επιλογές ποικίλλουν και ξεχωρίζουν με το σχεδιασμό τους! Στο χέρι όπως μία διαχρονική προτίμηση αλλά και στο λαιμό στη πιο εξελιγμένη μορφή της, η ταυτότητα αποτελεί μία πρωταρχική επιλογή δώρου.  

                                           

                                                 Οβάλ μενταγιόν που χαράζεται, σε κλασσικό στιλ

                                            

                                               Λευκόχρυση ταυτότητα χεριού με σχέδιο "άγκυρα"

 

Η πρωτοτυπία των σχεδίων, καθώς και το χαριτωμένο στιλ καθιστά τις παραπάνω ταυτότητες λαιμού ευκολοφόρετες από τη μαμά! Ο ορισμός του "cuteness overload" απεικονίζεται πλήρως σε μερικά ακόμη σχέδια που παρατίθενται παρακάτω. 

 

       Μενταγιόν σε στιλ στρατιωτικής ταυτότητας 

                                                                         

                                                                              Μενταγιόν-πατουσάκι σε στιλ ταυτότητας, με αλυσίδα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μία πιο οικονομική πρόταση δώρου, η συλλογή μας διαθέτει ασημένια κοσμήματα όπως παραμάνες με εκκλησιαστικές απεικονίσεις αλλά και βραχιολάκια με διάφορα μοτίφ, σε εξαιρετική value for money αναλογία.

Ασημένιο βραχιόλι-ταυτότητα με κρεμαστά μοτίφ                Ασημένια παραμάνα για νεογέννητο

                                                       

                                                    Παιδικό βραχιόλι με ματάκι, από ασήμι 925

Στο xrisokosmima, αποστολή μας είναι η παροχή κοσμημάτων που ανταποκρίνονται σε κάθε προτίμηση, έχοντας ένα value for money πλαίσιο! Επιλέξτε το ιδανικό ενθύμιο για νεογέννητο και δώστε σε αυτή τη τόσο ξεχωριστή στιγμή επιπλέον λάμψη, ζωντάνια και πολύτιμες αναμνήσεις. Άλλωστε το κόσμημα, λειτουργεί μέσα από τη διαχρονικότητα και τις στιγμές που μας κάνει να αναπωλούμε..

Αφήστε ένα σχόλιο