Bridal issue

Δημοσιεύτηκε από Xriso 24/06/2017 0 Σχόλιο(α) Blog,

Η γαμήλια προετοιμασία φέρνει πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που ωστόσο χαρακτηρίζονται από μία ευχάριστη προσμονή και δημιουργική αγωνία. Φυσικά το ενδιαφέρον σας κεντρίζει το νυφικό, το ένδυμα που θα στρέψει πάνω του όλη τη προσοχή. Ρομαντικό, vintage, κλασσικό, minimal ή εναλλακτικό, το νυφικό σας σίγουρα θα εντυπωσιάσει! Σε μία τόσο σπουδαία στιγμή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μικρές πινελιές λάμψης από τα αγαπημένα σας κοσμήματα, δηλαδή τα κατάλληλα πολύτιμα αντικείμενα που θα επιλέξετε για να επισφραγίσουν την επισημότητα και το κύρος της νυφικής σας παρουσίας. 

Και για αυτή τη περίσταση οι επιλογές είναι εκατοντάδες! Δείγμα της νυφικής μας συλλογής μπορείτε να δείτε στην εξειδικευμένη κατηγορία νυφικά κοσμήματα. Για πιο αναλυτικές περιγραφές, απλώς συνεχίστε την ανάγνωση!

Το λευκό κυριαρχεί στη πιο ρομαντική σας ημέρα, καθώς αποτελεί τον "καμβά" πάνω στον οποίο θα χρωματίσετε με τις αγαπημένες σας αποχρώσεις. Ο λευκός χρυσός αποτελεί μία all time classic επιλογή. Διακριτικά ή εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια θα δώσουν στιλ στην εμφάνισή σας, ιδίως εάν το χτένισμά σας βασίζεται σε ρομαντική pony tail γραμμή.

Λευκόχρυσα μακριά σκουλαρίκιαΛευκόχρυσα σκουλαρίκια με διαμάντιαοβάλ λευκόχρυσα σκουλαρίκια με πέτρεςσταγόνες λευκόχρυσα καρφωτά σκουλαρίκιακλασικά σκουλαρίκια σταγόνες

Στη περίπτωση που επιλέξετε να εστιάσετε στο λαιμό σας (συνήθως εάν το νυφικό δεν είναι κλειστού τύπου), τα statement κολιέ αναδεικνύουν εξαιρετικά την ενδυμασία σας προσδίδοντάς σας μία βασιλική πινελιά.

Λευκόχρυσο statement κολιέStatement κολιέ σε στιλ ριβιέρας

Σχετικά με το κόσμημα που θα φορέσετε στο καρπό σας, σάς προτείνουμε εξαιρετικές ριβιέρες που ανταποκρίνονται στη περίσταση και συγχρόνως διατηρούν τη διαχρονικότητά τους!

Κλασσική ριβιέραΛευκόχρυσο βραχιόλι ριβιέρα

Τα υπέρκομψα αυτά κοσμήματα θα ντύσουν μελλοντικά και άλλες επίσημες εμφανίσεις σας. Πέραν αυτού, χαρίζονται ιδανικά από γενιά σε γενιά χάρη στη καθιερωμένη τους γραμμή.

Το δαχτυλίδι που θα φορέσετε θέλετε να είναι ένα κόσμημα πολύ ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας. Συνήθως είναι η αρχή της ιστορίας σας, δηλαδή το μονόπετρο δαχτυλίδι σας το οποίο επισφράγισε τη πρόταση γάμου. Σε αυτή τη κατηγορία, το xrisokosmima προσφέρει με χαρά μία εξαιρετικά μεγάλη συλλογή, διαθέσιμη για εσάς που θέλετε να ανακαλύψετε το μοναδικό δαχτυλίδι-σύμβολο αγάπης και αφοσίωσης, το οποίο θα συντροφεύει τις πιο όμορφες αναμνήσεις σας. Με διαμάντια ή ζιργκόν, το βέβαιο είναι ότι το μονόπετρο δαχτυλίδι σας σηματοδότησε την έναρξη της κοινής σας ζωής με το ταίρι σας. Γι' αυτό άλλωστε η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη την ημέρα του γάμου σας!

Όποια και αν είναι η τελική σας επιλογή, η ημέρα του γάμου σας σάς ανήκει. Enjoy!

Αφήστε ένα σχόλιο