Για το νεοφώτιστο μωράκι σας

Δημοσιεύτηκε από Xriso 09/07/2017 0 Σχόλιο(α) Blog,

Η βάπτιση ενός μωρού αποτελεί μία συμβολική πράξη, την ένταξη του νεογνού στο χριστιανισμό. Ο νονός ή η νονά είναι το φιλικό ή συγγενικό τιμώμενο πρόσωπο που επιλέγεται από τους γονείς ώστε να συμβάλλει στη διαδικασία αλλά και να αναπτύξει με το μωρό μία σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης ως πνευματικός του γονιός. Μία από τις υποχρεώσεις του νονού είναι η εύρεση του βαπτιστικού σταυρού, δηλαδή του κοσμήματος με το οποίο θα τελεστεί η βάπτιση και θα αποτελέσει ένα διαχρονικό ενθύμιο για το παιδί. Το xrisokosmima με τη πολυετή του πείρα, σας βοηθά να καταλήξετε στο σταυρό που θα επισφραγίσει την όμορφη αυτή ημέρα, παρέχοντάς σας χιλιάδες επιλογές που ικανοποιούν κάθε προσδοκία.

Πολλόι νονοί και νονές επιλέγουν έναν απλό σταυρό minimal γραμμής, ο οποίος αργότερα θα φορεθεί και ως γυναικείο ή ανδρικό καθημερινό κόσμημα.

                          

         Minimal ανδρικός σταυρός με αλυσίδα                      Λιτός γυναικείος σταυρός με ενσωματωμένη αλυσίδα                                                                                     

Η ευκολοφόρετη γραμμή προτιμάται πολλές φορές εφόσον δεν γνωρίζουμε τις επιλογές του μωρού, οπότε το ρητό "less is more" εφαρμόζεται με επιτυχία σε αυτή τη περίπτωση. Το λιτό στιλ διατηρεί μία κομψή διαχρονικότητα που αναδεικνύει κάθε μελλοντική  προτίμηση του παιδιού.

Σχετικά με τη βάπτιση του αγοριού, μία επίσης σταθερή και κλασσική επιλογή είναι ο σταυρός με τον Εσταυρωμένο.

                                           

                                         Κλασσικός σταυρός με τον Εσταυρωμένο

Σταυροί αυτής της σειράς προτιμώνται ιδιαιτέρως ως ένα πιο κλασσικό κόσμημα που άμεσα παραπέμπει στη χριστιανική θρησκεία. Οι επιλογές είναι πράγματι πολλές και δελεαστικές, καθώς μπορείτε να αποκτήσετε χρυσό, λευκόχρυσο ή δίχρωμο σταυρό συνδυάζοντάς τον με την ανάλογη αλυσίδα της αρεσκείας σας.

                     

Σταυρός με τον Εσταυρωμένο σε λευκό χρυσό          Δίχρωμος σταυρός με τον Εσταυρωμένο σε Κ14

Ας προχωρήσουμε σε μία όχι κλασσική αλλά αγαπημένη σας πλέον επιλογή, την οποία αγκαλιάσατε θερμά. Οι κοριτσίστικοι σταυροί με σχέδια πράγματι κερδίζουν τις εντυπώσεις με τη πρώτη ματιά! Πεταλούδες, καρδούλες, φιογκάκια και λουλουδάκια είναι τα κυρίαρχα μοτίφ της υπέροχης αυτής κολεξιόν η οποία ήρθε για να μείνει!

            

    Χρυσός σταυρός με καρδούλες και αλυσίδα                Λευκόχρυσος σταυρός με πεταλούδα

Μία τόσο χαριτωμένη συλλογή ξεχειλίζει από γλυκύτητα, πρωτοποριακό σχεδιασμό, άψογο συνδυασμό μετάλλων και φυσικά ασυναγώνιστη αναλογία τιμής και ποιότητας. Τα σχέδια διατίθενται σε ροζ, λευκό και κίτρινο χρυσό και φυσικά συνοδεύονται από τις επίσης χαριτωμένες διπλές αλυσίδες τους.

      Σταυρός με λουλουδάκι                               Σταυρός με φιογκάκι                                  Σταυρός με κορώνα

Η κοριτσίστικη σειρά μας έχει αποκτήσει τα best seller προϊόντα της, τα οποία αγαπήσατε και προτιμήσατε για τα νεοφώτιστα κοριτσάκια σας. Σας ευχαριστούμε πολύ! Στις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζονται μερικά από τα πιο επιθυμητά σας σχέδια.

Σταυρός με ροζ πεταλούδες                        Σταυρός με λευκόχρυση πεταλούδα       Σταυρός με ροζ καρδούλες

Βεβαίως πέρα από τη girly διάθεση, μπορείτε να επιλέξετε βαπτιστικό σταυρό που διατηρεί τη θηλυκότητα και τη διαχρονική γραμμή του όντας διακοσμημένος με πέτρες ζιργκόν. Κομψά σχέδια στα τρία είδη χρυσού, συνοδευόμενα από τις αλυσίδες τους γίνονται τα κατάλληλα κοσμήματα βάπτισης και χαρακτηρίζονται από chic κλασσικό στιλ.

Χρυσός σταυρός και αλυσίδα σε Κ9         Σταυρός και αλυσίδα ροζ χρυσού          Λευκόχρυσος σταυρός με αλυσίδα

Θέλοντας να συνδυάσουμε τη πρωτοπορία και τη διαχρονικότητα , εμπλουτίσαμε τη συλλογή μας με σταυρούς όπου κεντρικό θέμα είναι η απεικόνιση της Παναγίας και του Χριστού. Ξεχωριστό design και μοναδική τεχνική είναι τα χαρακτηριστικά της νέας αυτής σειράς, η οποία διατίθεται για αγόρια και κορίτσια. 

 

Σταυρός με την απεικόνιση της Παναγίας     Σταυρός με τον Ιησού                  Σταυρός με τη Παναγία στο κέντρο

Η τελική σας επιλογή αναμφισβήτητα θα ντύσει ιδανικά τη βάπτιση του πνευματικού σας παιδιού και θα αποτελέσει ενθύμιο ζωής. Εμπνευστείτε από την ανανεωμένη μας συλλογή και αποκτήστε το ιδανικό βαπτιστικό κόσμημα εξερευνώντας το xrisokosmima        

Αφήστε ένα σχόλιο