Let's shine with Swarovski!

Δημοσιεύτηκε από Xriso 03/07/2017 0 Σχόλιο(α) Blog,

Δαχτυλίδι: το πιο αγαπημένο και πολυφορεμένο είδος κοσμήματος! Οι γυναίκες το λατρεύουν σε οποιαδήποτε μορφή του. Όπως επίσης λατρεύουν και τη γοητευτική λάμψη της πασίγνωστης εταιρείας κρυστάλλων Swarovski, ένα brand συνώνυμο με τη κομψότητα και τη γυναικεία μόδα.

Τι γίνεται όταν ενώνονται ο χρυσός με τη διαχρονική εγγύηση Swarovski ; Μία εξαιρετική σειρά δαχτυλιδιών, δοσμένη με πολλή όρεξη και κομψοτεχνία, αποκλειστικά διαθέσιμη από τη γνωστή εταιρεία κοσμημάτων Filva! Ακούγεται (και είναι!) πρωτοποριακό! Υπέροχα σχέδια με κυρίαρχο στοιχείο τις ορυκτές πέτρες τοπάζι σε διάφορα χρώματα, με την εγγύηση γνησιότητας Swarovski! Φυσικά η πρωτοπορία έγγυται στο συνδυασμό των πετρών με χρυσούς σκελετούς 14 καρατίων.

 

      Λευκόχρυσο δαχτυλίδι Swarovski by Filva 

 

Πιο αναλυτικά, το κάθε σχέδιο δημιουργήθηκε με γνώμονα τη φινέτσα, το μοναδικό design και την ευκολοφόρετη γραμμή. Κάθε κεντρική πέτρα Swarovski σχήματος ορθογωνίου, καρδιάς και οβάλ είναι τοποθετημένη με θερμική επεξεργασία ώστε να μη χάσει τη λάμψη και το εντυπωσιακό της χρώμα. Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι κρίνεται απαραίτητη η αποφυγή χρήσης διαφόρων καλλυντικών (κρέμες, κολωνιες, spray) αλλά και άλλων χημικών σκευασμάτων (πχ απορρυπαντικά) ενώ φοράτε το δαχτυλίδι σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος θόλωσης. Αυτό βέβαια ισχύει για οποιοδήποτε κόσμημα. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε το κάθε καλλυντικό προϊόν πριν φορέσετε το κόσμημά σας.  

  Δαχτυλίδι από ροζ χρυσό με ορυκτό τοπάζι Swarovski

 

Το πολυπόθητο κόσμημά σας έρχεται μέσα στη προσωπική του συσκευασία, η οποία είναι πολυτελείας.

                                                        

 

Μία επίσης σημαντική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι η εγγύηση Swarovski που συνοδεύει το κάθε δαχτυλίδι.

                                         

Σκανάροντας το barcode με την ανάλογη εφαρμογή του smartphone σας, μεταφέρεστε στη σελίδα-πιστοποίηση Swarovski Gemstones όπου πιστοποιείται η γνησιότητα των ορυκτών πετρών.

                                                     Δαχτυλίδι καρδιά με ορυκτό τοπάζι Swarovski

Με μία γρήγορη ματιά στη συλλογή μας διαπιστώνει κανείς τη καταλληλότητα των δαχτυλιδιών ως πρωταγωνιστές σε μία ανεπανάληπτα ρομαντική πρόταση γάμου. Η ομορφιά και ο σύγχρονος σχεδιασμός αποτελούν must στοιχεία για την επιλογή ενός δαχτυλιδιού πρότασης στην αγαπημένη σας !   

                                                    Δαχτυλίδι από λευκό χρυσό με ορυκτό τοπάζι Swarovski  

Το xrisokosmima πρωτοτυπεί και σας καλεί να αναδείξετε τη λαμψη σας μέσα από τη πολυτελή σειρά δαχτυλιδιών Swarovski by Filva! Ανακαλύψτε τη συλλογή… επειδή σας αξίζει να λάμπετε!

                                                    

 

Αφήστε ένα σχόλιο