Τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

α) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοσή της, στο χώρο σας . Επισημαίνεται ότι για παραγγελίες άνω των 500€ η αντικαταβολή δεν είναι εφικτή. Επιπλέον, ειδικές παραγγελίες όπως βέρες, προσωποποιημένα κοσμήματα, ειδικές τροποποιήσεις και μεγέθη δεν είναι εφικτό να πληρωθούν με αντικαταβολή.


β) Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

 

  • Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. 
    Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε
  •  
  • EUROBANK:   GR5002601480000610101436991

 

Παρακαλούμε στην τραπεζική εντολή πληρωμής να αναγράφεται το όνομα του πελάτη και ο αριθμός παραγγελίας, στην θέση αιτιολόγησης της κατάθεσης. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, προωθούμε την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης με email στο info@xrisokosmima.gr. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. 

γΠληρωμή μέσω Paypal

Σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή μέσα από το πιο γνωστό για την ασφάλεια του σε διεθνές επίπεδο τρόπο πληρωμής τον Paypal. Δημιουργείτε έναν λογαριασμό στο PayPal δίνοντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα και κάνετε την πληρωμή χωρίς να δίνετε κάθε φορά τα στοιχεία των καρτών σας. Σημείωση: Για απλή πληρωμή μέσω PayPal (και όχι μέσα από την διαδικασία αγοράς από το site) θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο http://www.paypal.com και να κάνετε μεταφορά του ποσού στο email info@xrisokosmima.gr .

δ) Πληρωμή μέσω κάρτας

Οι πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας γίνονται σε συνεργασία με την Eurobank στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της τράπεζας. Υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας σε έως 6 άτοκες δόσεις με ελάχιστο ποσό δόσης τα 30€.
 
Σας επισημαίνουμε ότι προϊόντα ειδικής παραγγελίας (βέρες, κοσμήματα με ονόματα/μονογράμματα, κοσμήματα με χαράξεις, ειδικά μεγέθη δαχτυλιδιών κλπ) πληρώνονται με προκαταβολή είτε με εξόφληση μέσω τραπεζικής κατάθεσης/πιστωτικής κάρτας ή PayPal.