Επιστροφές προϊόντων

Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων 

 

  1. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους, σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Xrisokosmima.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή).
  2. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 48 ωρών από την ημέρα που παραλάβατε τη παραγγελία σας. Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, διαφορετικά η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.
  3. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το άμεσο κόστος επιστροφής και αποστολής των προϊόντων.
  4. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν χρησιμοποιηθεί πέραν της δοκιμής ή αλλοιωθεί/τροποποιηθεί και εφόσον συνοδεύονται με τα όλα τα παραστατικά που είχαν αποσταλεί.
  5. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
  6. Σε προϊόντα ειδικής παραγγελίας (κοσμήματα με χάραξη της επιλογής σας, βέρες, κοσμήματα με ονόματα, ειδικές κατασκευές και τροποποιήσεις, ειδικά μεγέθη δαχτυλιδιών) αλλαγές και επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.
  7. Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται με κάρτα πιστοποίησης η οποία σας εγγυάται τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που αγοράσατε (δηλαδή το είδος, το μέταλλο, το βάρος, τα καράτια, τις πέτρες κλπ). Η πιστοποίηση δεν αποτελεί έγγραφο κάλυψης φθορών με δωρεάν επιδιόρθωση ή αντικατάσταση των προϊόντων. Πιθανές φθορές λόγω κακής  ή μακροχρόνιας χρήσης των προϊόντων άπτονται χρέωσής σας.