Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.

Επιστροφές προϊόντων

Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων 

 

  1. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους, σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Xrisokosmima.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή).
  2. Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε, διαφορετικά η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.
  3. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το άμεσο κόστος επιστροφής και αποστολής των προϊόντων.
  4. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν χρησιμοποιηθεί ή αλλοιωθεί και εφόσον συνοδεύονται με τα παραστατικά που είχαν αποσταλεί.
  5. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
  6. Σε προϊόντα ειδικής παραγγελίας (κοσμήματα με χάραξη της επιλογής σας, βέρες, κοσμήματα με ονόματα, ειδικές κατασκευές) αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.
  7. Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται με κάρτα εγγύησης η οποία σας πιστοποιεί τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που αγοράσατε (δηλαδή το είδος, το μέταλλο, το βάρος, τα καράτια, τις πέτρες κλπ). Η εγγύηση δεν αποτελεί έγγραφο κάλυψης φθορών με δωρεάν επιδιόρθωση ή αντικατάσταση των προϊόντων. Πιθανές φθορές λόγω κακής  ή μακροχρόνιας χρήσης των προϊόντων άπτονται χρέωσής σας.