Be a queen!

Δημοσιεύτηκε από Xriso 26/08/2017 0 Σχόλιο(α) Blog,

Τα κοσμήματα αναμφισβήτητα προσδίδουν λάμψη στην ένδυσή μας και μας ανεβάζουν τη διάθεση με την ομορφιά και το στιλ που εκπέμπουν. Ειδικά όταν αναφερόμαστε σε κοσμήματα με κορώνα, η αυτοπεποίθηση ενισχύεται! Η κορώνα αποτελεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια σύμβολο κύρους, θριάμβου και θηλυκότητας, καθώς και βασιλικής παρουσίας. Ώρα να εμπνευστείτε επιλέγοντας τα δικά σας κοσμήματα με βασιλική διάθεση!

Η συλλογή μας επενδύει στιλιστικά σε διάφορα μοτίφ που στόχο έχουν να αναδείξουν το ίδιο το κόσμημα και φυσικά το πρόσωπο που το φορά. Στη περίπτωση της κορώνας οι επιλογές ποικίλουν σε μικρά αλλά και πιο επιβλητικά σχέδια!

                            

Ξεκινώντας με τα αγαπημένα σας δαχτυλίδια, μπορείτε να κινηθείτε σε πιο κλασσικούς τόνους (δηλαδή το δαχτυλίδι-βεράκι με το μοτίφ τοποθετημένο κεντρικά) διαλέγοντας το κατάλληλο κόσμημα για εσάς σε κίτρινο, λευκό αλλά και ροζ χρυσό.

        

Χρυσό δαχτυλίδι κορωνα Κ14                                     Λευκόχρυσο δαχτυλίδι κορώνα Κ14

Μία πιο πρωτοποριακή ιδέα που σας προτείνουμε ανρπιφύλακτα είναι το δαχτυλίδι που ουσιαστικά είναι το ίδιο μία κορώνα! Το ιδιαίτερο αυτό design εντυπωσιάζει με τη πρώτη ματιά και σας χαρίζει επιπλέον στιλ! Ο ροζ χρυσός δένει υπέροχα με τις μαύρες πέτρες αλλά και ο λευκός ή κίτρινος χρυσός παραπέμπει περισσότερο στην εικόνα που μας έχει αποτυπωθεί από τα παραμύθια!

           

                            Εντυπωσιακό δαχτυλίδι ροζ χρυσού με μαύρα ζιργκόν!

                           

Εντυπωσιακή περίτεχνη κορώνα ροζ χρυσού                            Χρυσή κορώνα με ζιργκόν στις άκρες τις

                                             

                                                         Κλασσική κορώνα που θυμίζει παραμύθι!

Πέρα από τα πιο εναλλακτικά αυτά σχέδια, τα αγαπημένα σας μονόπετρα εμπνέονται αρκετές φορές από το σύμβολο αυτό, επισφραγίζοντας τη στιγμή της πρότασης όπως αρμόζει σε μία γυναικεία βασιλική παρουσία!

    

Το trademark μονόπετρό μας!                                  Μονόπετρο με βάση κορώνα

Προχωρώντας στα κολιέ, τα σχέδια είναι εξίσου πολλά και ικανοποιούν κάθε γούστο. Μικρή ή μεγάλη, η κορώνα αναδεικνύει κομψά το λαιμό σας και φοριέται άνετα όλο το εικοσιτετράωρο! Φυσικά, όπως όλα τα κοσμήματα, αποτελεί το τέλειο δώρο για γυναίκες κάθε ηλικίας. 

   

  Κολιέ κορώνα με λευκό μαργαριτάρι                                     Κορώνα και ματάκι, δεμένα σε χρυσό Κ14

Η μεγάλη μας γκάμα βασίζεται σε ένα value for money πλαίσιο όπου μπορείτε να ανακαλύψετε το κατάλληλο κολιέ για εσάς, σε 9 ή 14 καράτια (τα οποία συνδυάζονται πολλές φορές με το αντίστοιχο βραχιόλι, δαχτυλίδι ή σκουλαρίκια!).

              

Κολιέ 9 καρατίων με τιρκουάζ                                              Διακριτικό κολιέ κορώνα σε 14 καράτια

Για κάτι πιο διακριτικό αλλά και οικονομικό, τα καρφωτά σκουλαρίκια κορώνες αποτελούν τη τέλεια λύση που δίνει μία girly πριγκιπική νότα στο πρόσωπό σας.

            

Σκουλαρίκια με τιρκουάζ, από χρυσό Κ14                        Σκουλαρίκια με μαύρα ζιργκόν, από ροζ χρυσό

Μικρά, κοριτσίστικα και βολικά, αποτελούν τον ορισμό του "cuteness overload"! Φορέστε τα με ένα κολιέ με μικρό μοτίφ, ή βραχιόλι και δαχτυλίδι! Ένα προτέρημα των συγκεκριμένων κοσμημάτων είναι ότι μπορείτε να τα δωρίσετε σε μικρό κοριτσάκι αλλά και σε ενήλικη κυρία χωρίς ενδοιασμούς!

Όσον αφορά τα βραχιόλια, πολλά διαφορετικά σχέδια (τα οποία γίνονται σετ με κολιέ ή σκουλαρίκια) υπόσχονται να σας κρατούν συντροφιά κάθε στιγμή της ημέρας, μιάς που το ευκολοφόρετο ύφος τους δεν "βαραίνει" το χέρι σας.

                            

                                  Βραχιόλι κορώνα με διπλή αλυσίδα, σε κίτρινο χρυσό Κ14

Θα ήταν παράλειψη να μην αναδείξουμε τα παιδικά κοσμήματα με θέμα τη κορώνα! Παραμάνες για αγόρια και κορίτσια, αλλά και βραχιόλια ή σκουλαρίκια αποτελούν επιτυχημένα δώρα για νεογέννητα και αποκτούν συμβολικό χαρακτήρα για το μικρό πρίγκιπα και τη μικρή βασίλισσά σας! Συνδυασμένα με το κατάλληλο κουτάκι δώρου αυτά τα κοσμήματα ήρθαν για να μείνουν, κλέβοντας τη παράσταση με τον χαριτωμένο τους σχεδιασμό!

      Παραμάνα κορώνα με σταυρουδάκι και πέταλο για καλή τύχη

                                                   

                                                         Χρυσό βραχιόλι με κορώνα διπλής όψης

           Αγορίστικο βραχιόλι από χρυσό 9 καρατίων

Φορέστε, λοιπόν, τη δική σας κορώνα με την εγγύηση xrisokosmima και ανεβάστε τη διάθεσή σας με αυτή τη βασιλική, λαμπερή πινιελιά!

                           

                                     Εar jacket σκουλαρίκια με κορώνες και μαύρα ζιργκόν

Αφήστε ένα σχόλιο