Βασιλικό μπλε

Δημοσιεύτηκε από Xriso 02/08/2017 0 Σχόλιο(α) Blog,

 Μπλε. Ένα τόσο όμορφο χρώμα, άμεσα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι και τη χώρα μας! Η κομψότητα και η διαχρονικότητα είναι πράγματι αξεπέραστα χαρακτηριστικά αυτού του χρώματος. Είτε σε ρούχα, είτε σε αξεσουάρ, το μπλε αναδεικνύει με έναν δικό του τρόπο τη γυναικεία και την ανδρική εμφάνιση. Όπως είναι αναμενόμενο, λαμπερά κοσμήματα με μπλε πέτρες αποτελούν εδώ και δεκαετίες μία ασφαλή επιλογή που εξαίρει στιλιστικά κάθε προτίμηση!

Η έμπνευση των royal blue πετρών (συνήθως ζιργκόν, δηλαδή συνθετική και όχι ορυκτή πέτρα) είναι δοσμένη από τη φύση. Πρωταρχική πέτρα με βάση το μπλε χρώμα είναι το ζαφείρι, ένα ορυκτό πέτρωμα-πολύτιμος λίθος που συναντάται σε διάφορες υπέροχες αποχρώσεις του μπλε (και όχι μόνο! Πολλά ζαφείρια έχουν κιτρινωπό αλλά και διάφανο χρώμα!).

                 Χρυσό κολιέ με ορυκτό ζαφείρι σε σκούρα μπλε απόχρωση

Χάρη στη κομψότητα και τη κλασσική του απόχρωση, το ζαφείρι συνδυάζεται συχνά με διαμάντια, δημιουργώντας πανέμορφες συνθέσεις που παραπέμπουν σε οικογενειακά κειμήλια. Η γραμμή "ροζέτα" αποτελεί τη βάση για πολλά ανάλογα κοσμήματα.

 

Δαχτυλίδι με διαμάντια και ζαφείρι Κεϋλάνης   Δαχτυλίδι με ορυκτό ζαφείρι      Κλασσική ροζέτα με ζαφείρι και διαμάντια

Επιστρέφοντας στις συνθετικές πέτρες μπλε απόχρωσης, η συλλογή μας τις αναδεικνύει με εξαίσιο τρόπο στα υψηλής αισθητικής statement κολιέ! Η μοναδική κομψότητα, το εκλεπτυσμένο design και φυσικά το εκπληκτικό μπλε ρουά χρώμα δεν θα μπορούσαν παρά να αποτελούν ένα επιτυχημένο τρίπτυχο που υπογραμμίζει τα λαμπερά αυτά κολιέ. Η καλοδουλεμένη τεχνική των κοσμημάτων κάνει τα ζιργκόν να φαίνονται ορυκτά!

Statement κολιέ με διπλό τελείωμα

                                Statement κολιέ από λευκό χρυσό Κ14 με μπλε ρουά ζιργκόν

                                                 

Statement κολιέ με μπλε ζιργκόν               Κολιέ με λουλουδάκια                        Statement λευκοχρυσο κολιέ

Προτιμώνται ιδανικά για να ολοκληρώσουν επίσημες περιστάσεις. Για τις λάτρεις του μπλε ισοδυναμούν με το τέλειο δώρο για αρραβώνα ή γάμο! Για εσάς που κατευθύνεστε σε πιο διακριτικά κοσμήματα, τα σκουλαρίκια, δαχτυλίδια ή βραχιόλια της παραπάνω σειράς δίνουν μία ξεχωριστή μπλε νότα στην ένδυσή σας!

Σκουλαρίκια από λευκό χρυσό             Βραχιόλι με μπλε ρουά ζιργκόν                 Λευκόχρυσο δαχτυλίδι 14 καρατίων

Προχωρώντας στα αγαπημένα σας δαχτυλίδια, τα μονόπετρα ταυτίζονται με τη πρόταση γάμου και επισφραγίζουν τη μοναδικότητα της στιγμής αυτής. Πρωτοτυπήστε επιλέγοντας μονόπετρο δαχτυλίδι με μπλε κεντρικό ζιργκόν που δημιουργεί αντίθεση με τα λευκά πλαϊνά, αλλά και μονόπετρο SWAROVSKI με κεντρικό ορυκτό τοπάζι!

                     

  Μονόπετρο με μπλε ζιργκόν                                       Swarovski by Filva δαχτυλίδι με ορυκτό μπλε τοπάζι

Οι fans του μπλε σίγουρα θα λατρέψουν μία από τις παραπάνω επιλογές!

Οι πιστοί οπαδοί των ασημένιων κοσμημάτων έχουν εξίσου εντυπωσιακές επιλογές με βάση το μπλε στη διάθεσή τους. Διαχρονικές γραμμές υπόσχονται να καλύψουν κάθε σσς ανάγκη όλο το εικοσιτετράωρο, με στιλ, άνεση και προσιτή τιμή!

Δαχτυλίδι σταγόνα από ασήμι                       Κολιέ με μπλε ζιργκόν                  Ασημένια ριβιέρα με μπλε καρδούλες

Για το τέλος σας αφήνουμε με μία αύρα καλοκαιριού που αντιπροσωπεύει πλήρως την ομορφιά του μπλε χρώματος. Enjoy!

  

             Χρυσό δαχτυλίδι με εντυπωσιακό μπλε ζιργκόν, με φόντο τη πανέμορφη Σαντορίνη!

Αφήστε ένα σχόλιο