Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.

Μονόπετρα με μοϊσανίτη

Δημοσιεύτηκε από Xriso 15/06/2022 0 Σχόλιο(α)

Το αγαπημένο κόσμημα των γυναικών είναι χωρίς αμφιβολία το μονόπετρο! Το δαχτυλίδι αυτό έχει άκρως συμβολικό χαρακτήρα, καθώς συνήθως δωρίζεται σε μία μοναδική περίσταση, όπως η πρόταση γάμου ή η επέτειος. Η πέτρα με την οποία αναδεικνύεται ο σκελετός του μονόπετρου, το καθιστά μοναδικό και τονίζει τη λάμψη του. Μία λάμψη που πολλές φορές προέρχεται από το πιο σκληρό αυτοφυές στοιχείο, το διαμάντι, ή από συνθετικές λαμπερές πέτρες, τα ζιργκόν. Ωστόσο, υπάρχει και μία...ενδιάμεση "επιλογή λάμψης" που μαγνητίζει τα βλέμματα! Ο μοϊσανίτης! Τι είναι ο μοϊσανίτης;

Πρόκειται για μία συνθετική, πολύτιμη ωστόσο πέτρα, η οποία χρησιμοποιείται τα τελευταία 25 χρόνια στη κατασκευή κοσμημάτων. Ο μοϊσανίτης διαθέτει χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά του διαμαντιού. Θα λέγαμε πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό υποκατάστατο του διαμαντιού, το οποίο βρίσκουμε σε οικονομικότερες τιμές. Η σκληρότητα του μοϊσανίτη είναι υψηλή. Πολύ χαρακτηριστική είναι η λάμψη που εκπέμπει, καθώς ιριδίζει με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Το βάρος του μοϊσανίτη μετριέται σε καράτια, ενώ το χρώμα και η καθαρότητά του παίζουν σημαντικό ρόλο στην αξία του. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά πιστοποιούνται για τον κάθε μοϊσανίτη. Ας δούμε μονόπετρα 18 καρατίων, που αναδεικνύονται από αυτή τη τόσο ιδιαίτερη πέτρα και αποτελούν μία πολύ όμορφη πρόταση δώρου!

Μονόπετρο με συνδυασμό κίτρινου και λευκού χρυσού 18 καρατίων. Τα έξι δοντάκια του στηρίζουν τον κεντρικό μοϊσανίτη βάρους 0.5 ct, με D χρώμα και καθαρότητα VVS1. Διαθέσιμο και σε λευκό χρυσό, θα γίνει το καλύτερο δώρο για τη γυναίκα που αγαπά τα διαχρονικά σχέδια κοσμημάτων.

Δαχτυλίδι αρραβώνων με λαμπερό μοϊσανίτη 1 καρατίου! Διαχρονικό σχέδιο, κομψό design και ιδιαίτερη πέτρα συνθέτουν αυτό το μονόπετρο 18 καρατίων.

Κομψό μονόπετρο από λευκό χρυσό 18 καρατίων, με ψηλή βάση για τον κεντρικό μοϊσανίτη. Η πέτρα έχει βάρος 0.6 ct, D χρώμα και καθαρότητα VVS1. Ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων με ιδιαίτερο design.

Μοντέρνο χρυσό μονόπετρο δαχτυλίδι 18 καρατίων με μοϊσανίτη βάρους 1ct, D χρώματος και VVS1 καθαρότητας. Δώρο ιδανικό για τις λάτρεις του κίτρινου χρυσού.

Κλασικό μονόπετρο “φλόγα” από λευκόχρυσο 18 καρατίων, με μοϊσανίτη βάρους 0.6 ct (5.5 mm διάμετρος). Επιλέξτε το διαχρονικό αυτό δαχτυλίδι ως δώρο σε πρόταση γάμου ή και σε επέτειο!

Δαχτυλίδι μονόπετρο σε 18 καράτια λευκού χρυσού, με κεντρική πέτρα μοϊσανίτη, 0.5 ct. Η βέρα του δαχτυλιδιού έχει ένα διακριτικό χώρισμα. Το χρώμα της πέτρας είναι D, με VVS1 καθαρότητα.

Χρυσό μονόπετρο δαχτυλίδι 18 καρατίων με κεντρικό μοϊσανίτη 0.8 ct, με VVS1 καθαρότητα. Το χρώμα της πέτρας είναι D και η κοπή της brilliant.  Εναλλακτικό μονόπετρο που κερδίζει τις εντυπώσεις με το σχέδιό του.

Αναζητήστε το μονόπετρο δαχτυλίδι με μοϊσανίτη που προορίζεται για την αγαπημένη σας μέσα από τη συλλογή μας διαδικτυακά, αλλά και στο φυσικό μας κατάστημα! Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα δαχτυλίδια με μοϊσανίτη και κάντε τη καλύτερη επιλογή δώρου που μαγνητίζει τα βλέμματα.